Gratis lespakket: Week van het geld

Wijzer in geldzaken organiseert elk jaar De Week ven het geld met aansluitend lesmateriaal. Het lesmateriaal is gericht op het ontwikkelen van financiële vaardigheden en verantwoord financieel gedrag. Het lesmateriaal bestaat dit jaar 10 jaar en heeft het thema ‘Goed omgaan met geld in goud waard.’ Het nieuwe lesmateriaal bestaat uit vier thema’s: ‘Een held met geld’, 'Slim sparen en plannen', ‘De wereld van het geld’ en ‘Geld, hoe kom je eraan?’.

Week van het geld

De Week van het geld werkt! Kinderen leren dat je geld maar één keer kan uitgeven en dat je bewuste keuzes moet maken. De Week van het geld is in 2020 van 23 maart t/m 27 maart.

Nieuwe thema voor de Week van het geld 2020

Bestel hier alvast GRATIS het vernieuwde lesmateriaal voor de Week van het geld 2020 over leren omgaan met geld. Met één thema kun je 1 lesuur vullen. Per groep ontvang je 35 dezelfde werkbladen voor de leerlingen en een docentenhandleiding.

Let op! Het lesmateriaal wordt twee weken vóór de Week van het geld geleverd. Omdat het een jubileumjaar betreft kun je dit jaar een extra cadeautje bestellen. Hier lees je meer over op de bestelsite.

Bestellen


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief