De Leestafel biedt inspiratie voor leerling én leerkracht

Lezen moet meer gestimuleerd worden. Belangrijk daarbij is dat leerlingen (en leerkrachten) leesaanbod krijgen dat hen interesseert. Genoeg variatie is essentieel, voor zowel het primair als het voortgezet onderwijs. De Leestafel biedt een gevarieerd aanbod tijdschriften en magazines van zowel nationale als internationale titels. De tijdschriften zijn om die reden ook goed in te zetten als lesmateriaal.

De voordelige tijdschriften van De Leestafel zorgen voor veel inspiratie voor in de klas. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet om spelenderwijs het leesgedrag van kinderen en jongeren positief te stimuleren. Het concept van De Leestafel maakt zowel gebruik van nieuwe als retour tijdschriften – ze hoeven dus niet opnieuw gedrukt te worden. De pakketten worden bezorgd in een handige doos die direct eigendom wordt van de school. De tijdschriften zijn meteen te gebruiken in de klas of kunnen in de teamkamer worden neergelegd.

Met een abonnement op De Leestafel bespaar je ruim 80% op de winkelprijs van de tijdschriften. Je kunt kiezen uit een van de vooraf samengestelde pakketten of je stelt je eigen pakket samen. Ontdek de meerwaarde die De Leestafel heeft voor jouw school, de docenten en natuurlijk de leerlingen.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld