Eindfilm met BN'ers voor groep 8

Stichting Het Vergeten Kind heeft de Eindfilm ‘Onvergetelijk’ ontwikkeld voor groep 8. De kinderen spelen samen met de ambassadeurs van de stichting; Jamai Loman, Angela Schijf, Babette van Veen en Johnny de Mol in de film. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

Alternatief voor afscheidsmusical

Het Vergeten Kind biedt een alternatief voor een afscheidsmusical met de Eindfilm ‘Onvergetelijk’. Elke klas kan de eindfilm maken, ook al is er geen ervaring met filmmaken. Kinderen kunnen zelfstandig filmen, regisseren en monteren. Op de afscheidsavond zelf gaat de film in première.

‘Onvergetelijk’

De film gaat over groep 8 die aan het nadenken is over hoe de klas afscheid gaat nemen. Ze komen er niet uit. Dan horen ze dat hun klasgenoot Daan voor de 8ste keer moet verhuizen. Hij zit net 1.5 jaar bij hun in de klas, maar Daan moet naar een andere opvang in een andere stad en naar een andere school. Hierdoor kan hij niet bij het afscheid zijn. De klas laat het er niet bij zitten en komt in actie, samen met bekende Nederlanders, om ervoor te zorgen dat hij toch bij het afscheid kan zijn.

Kijk voor meer informatie op hetvergetenkind.nl


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld