Kiloknallers: de vetste serie ooit

Hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Kiloknallers duikt in het leven van vijf kinderen tussen 10 en 12 jaar met obesitas. Lieke, Naomi, Nick, Mathilde en Mohamed laten een jaar lang hun leven zien, inclusief hun worstelingen en overwinningen, hun zoektocht naar de feiten en de fabels en het gevecht tegen de vooroordelen. 

Worstelingen 

Kiloknallers laat de worstelingen en overwinningen van de kinderen zien, ze worden gevolgd in hun zoektocht naar de feiten en de fabels. De vijf delen hun weg via gebaande en ongebaande paden naar een gezonde geest en/of gewicht met de kijker én met elkaar.  

Naomi

Zo wil de elfjarige Naomi meer aan haar zelfvertrouwen werken, en ondertussen leert ze van alles over voeding (met haar moeder gaat ze elke vrijdag naar de voedselbank, zo kunnen ze gezonder eten, want door geldgebrek aten ze vroeger vaker ongezond).

Lieke

Lieke van tien is al vanaf jonge leeftijd bij diëtisten en dokters geweest, en ze is er helemaal klaar mee: zij wil gewoon op hetzelfde gewicht blijven en laten weten aan anderen dat je mooi bent zoals je bent.

De serie van 8 afleveringen wordt wekelijks op zondagavond 18.25 uur v.a. 3 september 2017 uitgezonden.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld