Lab Experience Day voor de Dag van de Chemie

Tijdens de Lab Experience Day zijn scholieren van het voortgezet onderwijs 'in-house' bij het laboratorium van Koninklijke Van Wijhe Verf en ervaren ze hoe het is om daar te werken. Koninklijke Van Wijhe Verf laat jongeren kennismaken met de mogelijkheden die een laboratoriumopleiding biedt. Ook krijgen zij de kans om in gesprek te gaan met medewerkers en studenten op de opleidingenmarkt.

Jonge kinderen

In verband met de Dag van de Chemie worden binnen het bedrijf ook andere activiteiten georganiseerd waaraan niet alleen de jongeren maar ook jonge kinderen kunnen deelnemen. Meer informatie staat op de website vanwijheverf.nl/dag-van-de-chemie.

Ouders

Ouders/verzorgers krijgen tijdens de LED een apart programma met praktische informatie over opleidingen en arbeidsmarktperspectieven. De LED wordt ervaren als een belangrijke aanvulling op bestaande mogelijkheden voor loopbaanoriëntatie.

Scholieren schrijven zichzelf en hun ouders/verzorgers in voor één van de volgende tijdtippen via de website labexperience.nl Voor jonge kinderen dienen ouders/verzorgers de inschrijving te doen.

Datum

Tijdstip

Bedrijf

Plaats

Zaterdag 6 oktober 2018

10:30 - 12:00 uur

12:30 - 14:00 uur

14:30 - 16:00 uur

Koninklijke Van Wijhe Verf

Zwolle


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld