Meepraten over het onderwijs?

Het onderwijs staat onder druk. Er is een lerarentekort, verschil in loon en een hoge werkdruk. Krijgen kinderen nog gelijke kansen? Dat is een goede vraag. Wil je hierover meepraten? Kom dan op vrijdag 12 april 2019 naar de opnames van het HUMAN-programma De Publieke Tribune in Rotterdam. In De Publieke Tribune gaan betrokkenen onder leiding van presentator Coen Verbraak (o.a. Kijken in de Ziel) in gesprek met verantwoordelijken en kenners. Geen zwartwit-debat, maar een gezamenlijke zoektocht naar oplossingen. In het panel zitten Arnold Jonk (onderwijsbestuurder en oud-hoofdinspecteur/ministerie-directeur), Jan van de Ven (leraar en vakbondsman) en onder voorbehoud Rinda den Besten (voorzitter PO-Raad) en Ineke van Uden (directeur basisschool).

Leraren, directies, leraren in opleiding, leerlingen, ouders, buurtbewoners: iedereen die bij het onderwijs betrokken is en mee wil praten, is welkom! 

Meld jezelf (en je vrienden, familie, collega’s) aan op Human.nl/bijwonendepublieketribune 

De opnames zijn op vrijdag 12 april 2019 tussen 15:30 en 18:00 uur in de RK Maria Basisschool op de Robert Fruinstraat 33 in Rotterdam. 
De uitzending van De Publieke Tribune rond Onderwijs volgt zondag 14 april om 17:10 uur op NPO2.

Meer informatie vind je op Human.nl/de-publieke-tribune

 Onderwijsdebat

 

 


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld