Unieke beurs met facility-oplossingen

Technologische ontwikkelingen op facilitair gebied zijn nauwelijks bij te houden. Toch worden van onderwijsinstellingen toekomstbestendige gebouwen en processen verwacht. Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst.

POF 2018 is de vakbeurs met facility-oplossingen specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Nijkerk.  Er zijn verschillende grote vakbeurzen die zich ofwel richten op het facilitaire segment of op de onderwijsmarkt, vertelt Han van Egdom, een van de initiatiefnemers.  Wat wij vooral nog misten was een combinatie van die twee werelden. Met specifieke innovaties en ontwikkelingen waar iedere onderwijsinstelling van kan profiteren.

Pijlers

De vakbeurs is gebaseerd op acht pijlers: Huisvesting, Inrichting, Schoonmaak, Catering, Schoolomgeving, Dienstverlening, ICT & Multimedia en Veiligheid & Beveiliging. Binnen deze deelgebieden zullen zo’n 70 exposanten hun nieuwste producten en diensten presenteren en in de theaters op de beursvloer kunnen de bezoekers terecht voor interactieve workshops en presentaties. Ook krijgen bezoekers in de ‘school voor de toekomst’ een inkijkje in een toekomstig klaslokaal, gebouwd in samenwerking met openbare basisschool West uit Capelle aan den IJssel. Naast het staand en bewegend leren, wordt hier ook de ambitie zichtbaar om binnen en buiten leren samen te brengen en adventurers learning tools centraal te stellen.

Sessies
Kennisoverdracht staat centraal. De bezoeker kan kiezen uit 40+ kennissessies waarin experts en marktleiders hun visie geven op onderwerpen als beveiliging, een toekomstgerichte leeromgeving of een draadvrije campus. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de POF perfecte matchmaking bieden voor facility management en het onderwijs’, aldus Van Egdom.

Registreren voor gratis toegang

POF 2018 is bestemd voor directeuren, bestuursleden, facilitair managers, ICT-coördinatoren, docenten en conciërges die verantwoordelijk zijn voor de facilitaire kant van het onderwijs. Bezoekers kunnen zich vooraf online registreren via https://pof-online.nl voor gratis toegang. Aan de deur betaalt men €50 per persoon.


Reacties niet mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de PrimaOnderwijs nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Controle Dit veld is niet juist ingevuld